Behringer

Gear4music.com

Behringer werd in 1989 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest succesvolle bedrijven ter wereld voor professionele audio.

Behringer's filosofie is het aanbieden van professionele audioproducten tegen prijzen die iedere muzikant zich kan veroorloven. Hoewel Behringer zich aanvankelijk richtte op high-end audio, levert het merk nu een breed scala aan muziekapparatuur over de hele wereld. Bekijk alle informatie

Populaire Behringer producten

Eerste 22 producten weergegeven:

Over Behringer

Behringer is snel gegroeid van eenmanszaak tot één van de meest herkenbare bedrijven ter wereld op het gebied van muziek en professionele audio, met een uitgebreide selectie van producten over een scala aan geluidsvereisten.

Behringer's filosofie is altijd al het streven geweest naar het aanbieden van de nieuwste audioapparatuur tegen betaalbare prijzen. Behringer's UCA222 USB-interface is een perfect voorbeeld, waarmee gebruikers de mogelijkheid hebben om hun instrumenten en mixers te kunnen verbinden met hun computer om zo te kunnen opnemen en afspelen.

Behringer's assortiment van Truth studiomonitors zijn ideaal voor het mixen in kleine ruimtes en worden geprezen door de meest kritische luisteraars.

Van gitaarversterkers tot signaalprocessors, Behringer heeft een grote selectie aan producten en bij Gear4music hebben we een enorm assortiment op voorraad, dat wij online, tegen de beste prijzen, aanbieden.