Ampeg basversterkers

Gear4music.com

Ampeg basversterkers begonnen te leven in 1946 en is nu een van de grootste namen in de basversterking. Ampeg's unieke muziekapparatuur is gebouwd om hard te werken en hun innovaties hebben geleid tot zes Amerikaanse octrooien voor nieuwe functies en mogelijkheden van hun versterkers. Bekijk alle informatie

Ampeg Basversterkers

Eerste 45 producten weergegeven:

Ampeg Mijlpalen

1960 Ampeg introduceert de Portaflex basversterker. De Portaflex is afgestemd en voorzien van een voorportaal, met een gesloten achterzijde, en zet een nieuwe standaard voor toon-, kast- en luidspeakerefficiëntie en gemak bij het versterken van de lage tonen.

1966 Ampeg introduceert elektrische bassen die met liefde herinneren aan de staande bas met rolvormige kopstokken, f-gaten en de Mystery pickup!

1969Ampeg lanceert de 300 watt SVT buizenversterker op de NAMM show en de Rolling Stones nemen hem in 69 en 72 op tournee.

1988Ampeg creëert een 720 pond reusachtige SVT versterker van 1,5 meter hoog, die in het Guiness Book of World Records de grootste werkende versterker ter wereld wordt genoemd!