Basgitaar Tassen & Koffers

Onze tassen en koffers voor basgitaren zijn geschikt voor alle vormen, maten en stijlen die je maar kan bedenken. De keuze voor de juiste tas of koffer is erg belangrijk zodat je jouw gitaar op een comfortabele en veilige manier kan vervoeren of opbergen.

Bekijk alle informatie

Meest populaire basgitaar tassen & koffers

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Bas tassen & koffers

De gemakkelijkste manier om te beschermen uw basgitaar is met een basgitaar tas of koffer. Basgitaren nemen veel van misbruik, vooral als je live shows en tours speelt. Op Gear4music.com.com er zijn twee soorten basgitaar koffers beschikbaar.

Gewatteerde koffers gunstig zijn omdat zij een goede hoeveelheid protection geven, zijn licht zetten en vaak moeten extra zakken en schouderbanden voor gemakkelijk transport. Gewatteerde koffers echter beschermen niet tegen temperatuurveranderingen.

Harde koffers in tegenstelling bieden uitstekende protection tegen temperatuur, vochtigheid en fysieke schade en essentieel zijn voor lange reizen of vliegtuig vluchten. In vergelijking met andere modellen van slaan, harde koffers zijn veruit de meest veilige en als het is goed beveiligd in een moeilijk koffer bijna niets kunnen gebeuren met het.