Basgitaar tassen & koffers

Onze Basgitaar tassen & koffers zijn geschikt voor alle vormen en stijlen van Basgitaar. Tassen & koffers zijn een essentieel accessoire voor bassisten op zoek om hun waardevolle instrumenten veilig transport.

View All Information

Basgitaar tassen & koffers

Eerste 134 producten weergegeven:

Over Bas tassen & koffers

De gemakkelijkste manier om te beschermen uw basgitaar is met een basgitaar tas of koffer. Basgitaren nemen veel van misbruik, vooral als je live shows en tours speelt. Op Gear4music.com.com er zijn twee soorten basgitaar koffers beschikbaar.

Gewatteerde koffers gunstig zijn omdat zij een goede hoeveelheid protection geven, zijn licht zetten en vaak moeten extra zakken en schouderbanden voor gemakkelijk transport. Gewatteerde koffers echter beschermen niet tegen temperatuurveranderingen.

Harde koffers in tegenstelling bieden uitstekende protection tegen temperatuur, vochtigheid en fysieke schade en essentieel zijn voor lange reizen of vliegtuig vluchten. In vergelijking met andere modellen van slaan, harde koffers zijn veruit de meest veilige en als het is goed beveiligd in een moeilijk koffer bijna niets kunnen gebeuren met het.