Audio-Interfaces

Audio-interfaces brengen uw thuisopnames naar een professioneel niveau. Wij hebben een enorm aanbod aan audio-interfaces en geluidskaarten, zodat u de beste manier kunt vinden voor het opnemen naar uw computer.

We hebben een ook een groot assortiment aan DSP-kaarten beschikbaar, die de eisen van computerverwerking verlichten. Daarnaast vindt u hier een breed scala aan iPhone/iPad-interfaces, gitaar-interfaces, PCI-geluidskaarten, digitale converters en MIDI-interfaces.

USB is de meest voorkomende aansluiting. Het is bijna universeel op zowel PC als Mac. Firewire is sneller dan USB met de Thunderbolt 3 (USB type C) als snelste verbindingstype. Kies uw type verbinding hieronder.

Bekijk alle informatie

Meest Populaire Audio-Interfaces

Over Audio-Interfaces

Hoewel iedere verbinding over voldoende vermogen beschikt om goede resultaten te leveren, staat FireWire erom bekend efficiënter te zijn in gegevensoverdracht. Populaire FireWire interfaces zijn bijvoorbeeld de MOTU Ultralite en de Presonus FireStudio. PCI kaarten zitten intern in het moederbord, waardoor een break-out box/kabel nodig is.

USB-interfaces zijn over het algemeen het populairst omdat de verbinding universeel is.