Akoestische gitaren

Akoestische gitaren zijn favoriet bij muzikanten die hunkeren naar de natuurlijke klank en het gevoel van een akoestisch instrument. Het onversterkte geluid van uw nieuwe akoestische gitaar geeft het karakter van het klankhout weer, waarbij elke akoestisch gitarist zijn eigen unieke stem heeft.

Bekijk alle informatie

Meest populaire akoestische gitaren

Eerste 29 producten weergegeven:

Over akoestische gitaren

De akoestische gitaar bestaat al eeuwenlang in vele vormen, maar in principe is een akoestische gitaar een snaarinstrument met een hollow body en resonant klankgat. Vandaag de dag, akoestische gitaren nemen veel verschillende vormen en ontwerp types om bepaalde stijlen van muziek aan te passen.

De Dreadnought akoestische, zoals Yamaha's F310, is waarschijnlijk het meest populaire type akoestische gitaar tot nu toe, dankzij het compromis tussen grootte en volume. Een Jumbo-akoestiek is nog groter en is ontworpen om een zeer diepe, resonerende klank te geven. Kleinere modellen of 'Folk' modellen zoals ze ook wel bekend zijn, zijn populair in de volksmuziek en bij kleinere spelers.

Op Gear4music.com we voorraad alle soorten akoestische gitaren, met inbegrip van ¾ kinderen 'grootte en een verscheidenheid van akoestische gitaar pakketten tegen lage prijzen.