MIDI Keyboards

MIDI klavieren kan een van de meest gunstige toevoegingen aan uw studio setup. Met behulp van een toetsenbord van MIDI controller verhoogt uw workflow, maar kun je meer creatief met uw software.

View All Information

Meest populaire MIDI Keyboards

Eerste 21 producten weergegeven:

Over MIDI Keyboards

MIDI klavieren ziet er net als een traditionele muzikale toetsenbord, maar doen niet over het algemeen hebben geluiden gebouwd van hun eigen. In plaats daarvan moeten MIDI keyboards in combinatie met een computer en software-instrumenten of externe modules worden gebruikt voor het genereren van geluiden.

Vandaag, zal bijna alle MIDI klavieren verbinding maken met uw computer via USB-aansluiting. Sommige modellen zal ook zijn voorzien van een extra 'MIDI IN' of 'MIDI OUT' poort voor verbinding met externe hardware zoals synthesizers. Meestal een MIDI keyboard is beschikbaar in 25-, 49, 61 of 88 belangrijke versies, maar bijna alle zijn voorzien van een octaaf shift toets zodat kunt u een full-range van noten. MIDI klavieren kunnen ook voorzien van een Modulatiewiel en Pitch Bend voor toegevoegde expressie. Verdere knoppen, knoppen & faders kunnen vaak worden aangepast aan de elementen van uw software die op MIDI input reageren bepalen.

Een MIDI-Keyboard, of Master toetsenbord, is een digitaal apparaat dat stuurt MIDI-data naar andere apparaten kan het ontvangen. De meest voorkomende gebruik van een MIDI keyboard is aan spelen van VST of 'software-instrumenten' gebruikt op een computer. Andere toepassingen zijn programmawijzigingen verzenden naar DAW muzieksoftware, zodat u een aantal parameters zonder de noodzaak om de muis te gebruiken, en ook kunt voor sequencing of spelen hardware synthesizer modules. Vandaag, bijna alle gebruiken MIDI dat is verzonden en verbindt direct via USB.

MIDI Keyboard nieuws

ROLI Releases Seaboard blok en Touch blok MIDI Controller

Je hebt gezien ROLIvan Seaboard Grand en je heb gezien hun blokken-controllers... bereid je voor op het meest innovatieve koppelen deze zomer.... Meer »

M-Audio lanceren vereerd CODE serie zwart

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.... Meer »

Akai lanceren MPK Mini MK2 Laptop productie toetsenbord in wit

Een beperkte tijd-editie van de Akai MPK Mini MK 2, de witte gelijkwaardig opereert als een oog springende alternatief dat ziet er zo goed als het klinkt.... Meer »

Akai kondigen de Release van de LPK25 en LPD8 Wireless MIDI-Controllers

Met de introductie van de LP2K5 en LPD8 wireless MIDI-controllers draagbare productie is nooit zo gemakkelijk geweest!... Meer »