Yamaha Synths en Modules

Gear4Music.com

Yamaha Synthesizers hebben al 45 jaar elektronische keyboards en synthesizers ontwikkeld. Sinds ze de DX7 uitbrachte in 1983, is Yamaha's effect op de elektronische muziekscene enorm. Vandaag, blijven ze elektronische muziek beïnvloeden. View All Information

Yamaha Synths en Modules

Eerste 35 producten weergegeven:

Yamaha Synth zakken en kofferlen

Eerste 7 producten weergegeven:

Meer informatie over de Yamaha Synths

De MOTIF en TYROS serie paradepaardje synthesizer workstations - gebruikt door artiesten en sessie muzikanten over de hele wereld zijn geworden, ze zijn extreem populair hier bij Gear4music.com.com.

Yamaha blijven ook innovatie met producten zoals de TENORI-ON-een handbediend instrument dat bestaat uit een raster van 16 x 16 van LED verlichte knoppen, die verschillende muzikale functies uitvoeren, van stap-toekenning van reeksnummers nota input te duwen.

Yamaha nieuws

Yamaha onthullen MX88 Synthesizer In aanloop naar Superbooth

Met behulp van innovatieve functies die zijn ontworpen als aanvulling op de moderne piano speler, Yamahade MX88 Synth biedt een re beoogde doeleinden design en perfecte functionaliteit.... Meer »

Yamaha YSV-104 eerste stille viool functie SRT Power systeem

Yamahade nieuwste binnenkomst in de wereld van stille violen maakt gebruik van een staat-van-de - art SRT Power System te verbeteren en te maximaliseren uw Toon in een praktijk-omgeving... Meer »