Studio Microfoons

Studio microfoons zijn van vitaal belang voor een muzikant die zijn muziek wilt opnemen. De microfoon die u gebruikt kan het geluid drastisch veranderen dat u krijgt en het is dus belangrijk om de juiste microfoon te krijgen voor de juiste job.

View All Information

Meest populaire Studio microfoons

Eerste 24 producten weergegeven:

Over Studio microfoons

Studio Mics | Als het gaat om het kiezen van de juiste microfoon voor het opnemen van er is geen goede of foute antwoord. Elke microfoon heeft zijn eigen unieke kenmerken waardoor ze ideaal voor een specifiek instrument of zanger.

Bijvoorbeeld, zou een grote diaphragm condensator microfoon passen een akoestische gitaar of zanger vanwege de brede frequentierespons en vermogen te halen veel stiller geluiden. Aan de andere kant, kan een dynamische microfoon worden beter afgestemd voor een luid gitaarversterker of snare drum als het staat luid geluid niveaus ondersteunen zonder wordt beschadigd of verliezen van sonic duidelijkheid is.

We stock een scala aan Studio microfoons van al de top zoals Shure, AKG, sE Electronics en Rode merken.

Microfoon nieuws

Rode Mics kondigen herontwerp van 3 Top producten

Drie van Rodede staan uit opname accessoires upgrades worden gegeven.... Meer »

Shure vieren 75 jaar van de Unidyne!

75 jaar geleden, werd de Shure Unidyne microfoon geboren. Zelfs als u de naam niet erkennen, zult u zeker het uiterlijk van deze iconische mic erkennen.... Meer »

De blauwe Microfoons 'Hampton' zoekt naar nieuwe naam

Eerder dit jaar op de NAMM Show, blauwe Microfoons onthulde een kleine-membraan condensator microfoon, geven de tijdelijke naam van 'Hampton'.... Meer »