Yamaha Keyboards

Gear4Music.com

Yamaha Keyboards worden erkend als enkele van de meest professioneel klinkende/gevoel instrumenten op de markt. Yamaha heeft de draagbare persoonlijke keyboard geregeld, en hun modern assortiment is gebaseerd op deze sterke erfgoed. View All Information

Yamaha Keyboards

Eerste 27 producten weergegeven:

Yamaha toetsenbord pakketten

Eerste 10 producten weergegeven:

Yamaha Keyboards

Yamaha Keyboards groeide van nederige begin school organen naar zijn huidige status als's werelds grootste en meest succesvolle makers van kwaliteit Muziekinstrumenten repareren. Vandaag blijven Yamaha het voortouw nemen met hun voortdurende innovatie en technologisch leiderschap.

Yamaha's toetsenborden zijn voorzien van honderden stemmen geluiden en geavanceerde synthese-technologie. Hun populaire PSR-S550 beschikt over brede selecties van stemmen en stijlen en verbazingwekkend realistische geluiden.

Bij Gear4music werken we nauw samen met Yamaha de beste producten tegen de beste prijs aan te bieden.

Yamaha nieuws

Yamaha onthullen MX88 Synthesizer In aanloop naar Superbooth

Met behulp van innovatieve functies die zijn ontworpen als aanvulling op de moderne piano speler, Yamahade MX88 Synth biedt een re beoogde doeleinden design en perfecte functionaliteit.... Meer »

Yamaha YSV-104 eerste stille viool functie SRT Power systeem

Yamahade nieuwste binnenkomst in de wereld van stille violen maakt gebruik van een staat-van-de - art SRT Power System te verbeteren en te maximaliseren uw Toon in een praktijk-omgeving... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha kondigen Updates voor CLP-bereik

Met een aantal updates spanning over de gehele collectie van CLP-piano's, Yamaha geven hun veelgeprezen CLP-bereik een lang verwachte facelift.... Meer »