Muziek werkstations

Workstation toetsenborden bieden allemaal in één oplossingen voor muzikanten. Een werkstation gedraagt zich als een studio in een doos, geven een grote verscheidenheid van synth en geluiden binnen handbereik, terwijl het toestaan voor gemakkelijk ordenen en bewerken van volledige stukken muziek bemonsterd.

View All Information

Werkstations

Eerste 35 producten weergegeven:

Over werkstations

Een Workstation, of 'Arranger' toetsenbord, gaat een stap verder dan de synthesizer of digitale piano. Het is in wezen een compacte, op zichzelf staande studio, gebouwd rond een toetsenbord. De meeste bieden directe integratie in de meest populaire DAW software en functie USB interfacing en MIDI interfacing als standaard. De Roland Fantom en Yamaha Tyros zijn voorbeelden van gerenommeerde werkstations. Maar ook als krachtig studio tools, kunnen werkstations net zo krachtig voor uitvoeringen. Sommige zal functie aanslag gevoelige toetsen , zoals de Korg M3 88-toets, die het gevoel van een akoestische piano bootst.

Gear4music voorraad van een verscheidenheid van toonaangevende fabrikanten zoals Roland, Korg en Yamaha, met een scala aan zowel beginners als professionals.

Werkstation nieuws

Roland lanceren FA-07 Workstation en SE-02 analoge Synthesizer

De eerste vermeldingen van de synth van de Rolandde 'Toekomst opnieuw gedefinieerd', de FA-07 Workstation en de SE-02 Synthesizer beloven de gebruiker volledige expressie en onboard veelzijdigheid.... Meer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM... Meer »