Draagbare toetsenborden

Draagbare toetsenborden zijn ideaal voor iedereen op zoek naar een leuke, compact en veelzijdig instrument. Zonder het grootste deel van een volledig digitale piano of de complexiteit van een arrangeur toetsenbord zijn draagbare toetsenborden gebruiker vriendelijk, gedoe gratis instrumenten. Ze zijn ideaal voor tabel of ronde spelen bovenaan en gemakkelijk transportd naar een vriend het huis of lessen.

View All Information

Keyboard voor thuis

Eerste 56 producten weergegeven:

Over Keyboards voor thuis

Keyboards zijn niet alleen een alternatief voor traditionele piano's, de manier waarop het voelt om te spelen, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan geluiden.

Veel inspanning is gegaan in het vinden van een instrument dat als de piano klinkt, maar de grootte en gewicht ontbreekt. Belangrijkste voordelen includeren licht gewicht, draagbaar, goedkoper en hoeven niet gestemd te worden.

We hebben keyboards van leidende fabrikanten zoals CASIO en Yamaha op voorraad, zowel als ons eigen assortiment van Gear4music keyboards, alles van 'thuis' tot aan 'optreden' keyboards zijn beschikbaar.

Met een uitgebreide selectie van keyboards tegen de laagste prijzen in Groot-Brittannië , is Gear4music.com.com een online superstore voor pianisten.

'Keyboards voor thuis' Nieuws

Musikmesse 2013: De PSR-243 en PSR-343 draagbare toetsenbord van de Lanceringen van de Yamaha

Yamaha lanceert de PSR-E243 en PSR-E343 draagbare toetsenborden op de 2013 Musikmesse Show.... Meer »

NAMM 2013: Roland lanceren nieuwe toetsenborden en piano 's

NAMM 2013: Roland breiden hun aantal top-klasse Keyboard en piano's.... Meer »

Skegness Piano Academy biedt gratis lessen

Mensen die geïnteresseerd zijn kunt een prijsvraag tijdens de kerstperiode invoeren.... Meer »