Studio Hoofdtelefoon

Studio Hoofdtelefoons zijn essentiële instrumenten in een studio set-up. Op Gear4music hebben we een breed scala aan koptelefoons, van fabrikanten zoals Beyerdynamic, Roland, Sennheiser Shure en M-Audio op voorraad.

View All Information

Meest Populaire Studio Hoofdtelefoons

Over Hoofdtelefoons

Gesloten Achterkant ontwerpen, zoals de Audio Technica ATH-M40FS', zijn overwogen om beter te zijn voor opnemen omdat ze isolatie van externe ruis bieden, en verminderen hun eigen geluid-lekkage.

Open Achterkant ontwerpen, zoals de Roland RH-A30 van, zijn echter vaak begunstigd voor het mixen door hun meer realistische weergave van geluid - met name de basfrequenties. In-Ear monitoren, zoals de Beyerdynamic DTX80, zijn meestal gebruikt door optredende muzikanten voor referentiedoeleinden.

Hoofdtelefoon Nieuws

Shurede oproep voor legendes Live winnaars zijn bekend gemaakt

Een Jazz/Funk collectieve van Bordeaux in Frankrijk, de Lehmann Brothers band zijn geselecteerd als Shurede bel voor legendes winnaars in de recente live competitie... Meer »

Koop een Shure GLX-D Wireless systeem en ontvang een gratis SB902 Li-ion accu gratis

In hun laatste promotie, Shure zijn biedt klanten de kans om hun handen op een oplaadbare staat maximaal 10, 000 uur spelen... Meer »