Vox gitaarversterkers

Gear4Music.com

Vox gitaarversterkers zijn waar het bedrijf vooral bekend om staat. De AC30 en AC15 hebben een enorme populariteit opgedaan in het midden van de jaren zestig, toen werden ze zeer populair binnen de Britse Rock hype. Het duurde niet lang, dat bands zoals The Rolling Stones en The Kinks de Vox versterkers begonnen te gebruiken, en bevorderden de 'Top Boost' circuits die het geluid van de beweging definieerde. View All Information

Vox oefen versterkers

Eerste 18 producten weergegeven:

VOX Combo versterkers

Eerste 44 producten weergegeven:

Vox gitaar Versterker Heads

Eerste 7 producten weergegeven:

Vox gitaar speaker cabines

Eerste 4 producten weergegeven:

Vox gitaarversterkers

De Vox Valvetronix serie fuse de kracht en flexibiliteit van digitale solid-state amp modelleren, met het karakter en de reactie van een ventiel amp door gebruik te maken een 12AX7 vacuümbuis in de output stadium. De Valvetronix versterkers zijn zeer veelzijdig en zal voorzien in bijna elke gitarist - ongeacht hun stijl of vermogen. De serie bestaat uit de VT15, VT30, VT50 en de VT100 die omvatten van 15-watt tot een enorme 100-watt van de macht.

De VR Valve Reactor versterkers nemen alle van de beste features van moderne versterkers en meng ze met de beste eigenschappen van vintage versterkers. Met behulp van de beproefde en populaire VR circuits, schoon de Valve Reactor serie bijna elke Toon van de schoonste van kunnen bereiken, naar de smerigste van vuil. Vintage styling geeft zowel de AC15VR en de AC30VR dat tijdloze Vox kijken.

De AC custom serie werd voor het eerst geïntroduceerd in 1958 en is een van de meest gerespecteerde gitaar geschiedenis van amp bereiken - voornamelijk beroemd voor het geluid dat leidde de 'Britse invasie' van de rockmuziek tot. Puttend uit meer dan 50 jaar expertise, de AC15C1 Custom 1 x 12 ' is de keuze voor talloze gitaristen doorheen de geschiedenis dankzij haar unieke klank en functies zoals de 'Top Boost' circuits. De AC30C2 Custom 2 x 12 ' geeft spelers dubbele het uitvoervolume en beschikt over een lus effecten. In tegenstelling tot de AC30C2, de AC30C2X Custom 2 x 12 ' beschikt over een paar Celestion Alnico blauwe speakers.