Marshall CODE100H 100W modellering versterker hoofd

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
399,00 (inclusief BTW @ 21%)

Op bestelling verkrijgbaarLevering informatie

Product in bestelling bij onze leverancier

Dit product is besteld bij onze leverancier en we zijn momenteel in afwachting van levering.

Wij zullen dit product aan u verzenden zodra we het hebben ontvangen van onze leverancier.

"Geschatte levering aan u" is onze verwachting van wanneer wij het product aan u kunnen leveren op basis van de normale levering tijdschalen van onze leverancier. Als we op de hoogte worden gebracht dat het aanzienlijk langer dan normaal gaat duren om het product te leveren dan zullen wij u door middel van een e-mail of een tekstbericht op de hoogte brengen wanneer het product is verzonden vanuit ons distributiecentrum.

Geschatte levertijd aan u: 12 Juni 2017
Gratis Levering beschikbaar.

30 dagen geld terug garantie inbegrepen

30 dagen geld terug garantie inbegrepen
Zodra het product is geleverd, heeft u 30 dagen om te beslissen of u het zeker wilt houden. Als u, om welke reden dan ook, besluit dat het niet geschikt is, dan kunt u het naar ons terugsturen voor een vervanging of voor een volledige terugbetaling, inclusief origineel leveringskosten.

Alle producten zijn nieuw tenzij anders vermeld en zijn inclusief een minimum van twee jaar garantie.

Deze aanbieding geldt niet voor computer software, in-ear monitors die geopend zijn en producten die geleverd werden op basis van uw persoonlijke specificaties.

Voeg toe

Geschatte levertijd aan u: 12 Juni 2017
Gratis Levering beschikbaar.

30 dagen geld terug garantie inbegrepen

30 dagen geld terug garantie inbegrepen
Zodra het product is geleverd, heeft u 30 dagen om te beslissen of u het zeker wilt houden. Als u, om welke reden dan ook, besluit dat het niet geschikt is, dan kunt u het naar ons terugsturen voor een vervanging of voor een volledige terugbetaling, inclusief origineel leveringskosten.

Alle producten zijn nieuw tenzij anders vermeld en zijn inclusief een minimum van twee jaar garantie.

Deze aanbieding geldt niet voor computer software, in-ear monitors die geopend zijn en producten die geleverd werden op basis van uw persoonlijke specificaties.

Optioneel: 5 jaar garantie: € 25,95
(Omvat 90 dag geld terug garantie)

5 JAAR UITGEBREIDE GARANTIEREGELING

Prijs van het product bevat een een jaar garantie en 30 dagen geld terug garantie.

Echter de Gear4music verlengde garantie regeling biedt een verbeterde service, en is ontworpen om een hoger protectionsniveau dan veel aangeboden door sommige detailhandelaars en fabrikanten 'gratis' garanties bieden.

De hoogtepunten van deze verbeterde garantieservice zijn:

 • Garantie wordt uitgebreid tot 5 jaar vanaf de datum van levering
 • Onze geld-terug-garantie wordt uitgebreid van 30 dagen tot 90 dagen (voorwaarden zijn van toepassing na 30 dagen)
 • Ophalen en afleveren kosten zijn inbegrepen voor de eerste twee jaar
 • Vraag 50% tegoed terug op de kosten van het beleid na 5 jaar als het niet is gebruikt!
 • Garantie is overdraagbaar als het item doorverkocht is
 • Lening of vervangende apparatuur zal worden verstrekt als het product niet is gerepareerd binnen 30 dagen
 • Als een item niet kan worden hersteld, zal een vergelijkbare alternatieve product of korting (zoals gedefinieerd in dit beleid) worden aangeboden
 • Het beleid kan worden geannuleerd binnen 30 dagen, en op elk moment na dat voor een korting pro rata

Houd er rekening mee dat dit uitgebreide garantie momenteel alleen beschikbaar op producten die worden verkocht binnen EU en EER is, en onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden zoals vermeld op het certificaat van de verlengde garantie geboden is.

Deze uitgebreide garantie is een aanvulling op de standaard Gear4music en de fabrikant garantie beleid, en de Gear4music bepalingen en voorwaarden van de handel. Geen verklaring of voorwaarde van verkoop deel uitmaakt van deze voorwaarden beïnvloedt of beperkt uw wettelijke rechten in de zin van de verordeningen van de “The Consumer Contracts (information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013”.

 • 100 presets om uit te kiezen.
 • 24 verschillende soorten effecten.
 • Bluetooth mogelijkheden.
 • Selectie van besturingselementen.
 • 100 watt Pure kracht

Marshall CODE100H 100W modellering versterker hoofd

Details
Van Marshall komt de CODE-serie van versterkers, met medewerking van Softube maken MTS modelleren om te leveren een reeks moeten de authentieke modellering van klassieke en hedendaagse Marshall tonen met professionele kwaliteit FX. De CODE 100H amp hoofd kan produceren 100W van pure kracht met een selectie van besturingselementen aan te passen uw geluid zodat deze overeenkomen met uw behoeften, en met de mogelijkheid om te verbinden Bluetooth, USB en jack om te luisteren naar uw favoriete nummers, waardoor dit een enorm goed ontworpen versterker die zal voldoen aan uw behoeften.

Product Ref: 68507

Volledige beschrijving van weergave

Volledige beschrijving

Volledige beschrijving van weergave

Volledig programmeerbaar, de CODE-serie van Marshall versterkers combineren de authentieke modellering van klassieke en hedendaagse Marshall tonen met professionele kwaliteit FX. Elke Code preamp, kracht versterker en speaker kabinet modellen zijn ontwikkeld in samenwerking met audio-software Pioniers Softube en hebben samen maken Marshall-Softube (MTS) Modeling die zijn zeer nauwkeurige recreaties van Marshall & rsquo; s klassieke producten.

preamps, eindversterkers en klankkasten

Met de Code-serie, elke amp is geladen met een grote verscheidenheid van Marshall's meest geprezen en geliefde tonen, met haar MTS preamps produceren tonen zoals de JTM45 2245, JCM2555 zilveren jubileum, DSL100 en JVM410, evenals met EL34, EL84, 5881, en 6 L 6 MST power amp voicings samen met 1960, 1960V, 1960AX, 1960HW, 1936, 1936V, 1912 & 1974 X speaker kabinet modellen. Met een hele selectie binnen handbereik biedt de Code-serie de keuze van de geliefde tonen marshalls in een uitstekend ontworpen versterker serie.

Get Connected

Het ontwerp van traditionele Marshall versterkers zijn met Marshalls Code serie gecombineerd met het digitale tijdperk zodat u met nieuwe manieren om te gebruiken hun versterkers. Met Bluetooth mogelijkheden toe voor u Android of iOS apparaat om te controleren het amp en zelfs de mogelijkheid om muziek te streamen rechtstreeks naar het amp door middel van Marshalls Gateway app produceert. Het amp heeft ook de optie om te worden aangesloten via USB om op te treden als een DAW-interface voor het opnemen en streamen van audio van uw computer, of met haar toegewijde audio-ingang voor aansluiten van een MP3-speler of in een set van Hoofdtelefoon inpluggen.

Marshall Gateway

Met Marshall-Gateway, kunt u uw versterker CODE met uw telefoon via Bluetooth, zijnde kundig voor Selecteer de gevolgen, vegen door middel van CODE & rsquo; s 100 gebruiker bewerkbare Presets, instellingen bewerken en op te slaan uw persoonlijke Presets rechtstreeks naar CODE & rsquo; s geheugen. Met de mogelijkheid om te maken van maximaal honderd persoonlijke Presets die kunnen worden opgeslagen in Gateway & rsquo; het s bibliotheek, of het streamen van audio rechtstreeks uit het apparaat om de versterker, zodat u kunt jam langs aan uw favoriete muziek.

Specificaties

 • Model: 100 H
 • Bereik: CODE
 • Technologie: DIGITALE
 • Aantal Presets: 100
 • Vermogen: 100W
 • Ingangen: 1
 • Besturingselementen: Bas, midden, Treble, krijgen, Volume, Pre FX, Amp, Mod, Del, Rev, macht, Cab
 • Aantal Pre Amp modellen: 14
 • Pre Amp modellen: Schone JTM45, DSL schoon, Amerikaanse schone, schone JVM, akoestische Simulator, Bluesbreaker, Plexi, Amerikaans Crunch, Britse 50 & rsquo; s Crunch, JCM800, DSL OD, Amerikaans OD, zilveren jubileum OD, JVM OD
 • Aantal Power Amp modellen: 4
 • Power Amp modellen: Classic Marshall 100w, Vintage Marshall 30w, Britse klasse A, Amerikaans klasse A / B
 • Aantal speaker kabinet modellen: 8
 • speaker kabinet modellen: 1960 4 x 12 & rdquo; Varianten, 1936 2 x 12 & rdquo; Varianten, 1912 1 x 12 & rdquo;
 • Aantal FX: 24 (5 gelijktijdig)
 • Gewicht: 11 kg
 • Afmetingen (W x H x D): 590 mm x 210 x 300 mm
Uw bestelling kan worden geleverd met een adaptorstekker
Sommige elektrische artikelen in uw order kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Een geschikte stekkeradapter conversie zal worden meegestuurd indien nodig, natuurlijk kostenloos.