Fender elektrische gitaren

Gear4Music.com

Fender is een van de meest iconische en gevierde elektrische gitaar merken sinds 1946 en is cruciaal voor het succes van een breed scala aan artiesten. View All Information

Best Verkopende Fender Gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Fender Elektrische Gitaren

Doordat ze gebruikt worden in bijna elk denkbare genre, hebben Fender instrumenten een cultstatus opgedaan. Het Fender geluid is uniek; van de glorieus klinkende klanken van de 65 Deluxe Reverb Versterker, tot het warme en resonerende timbre van een Standard Strat, gitaristen van over de hele wereld verlangen naar het Fender geluid. Bij Gear4music.com begrijpen wij waarom, en daarom bieden wij de volledige selectie van Fender apparatuur aan tegen lage prijzen.

Fender Gitaar Nieuws

Fenderde Tune van App nu beschikbaar voor Android-apparaten

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele... Meer »

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »

Fender Release van een nieuwe reeks van In-Ear-Monitors

Een nieuwe serie van professionele In-Ear-Monitors met een premium van goede kwaliteit, ideaal voor live optredens, opname en luisteren.... Meer »