Yamaha Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

De elektrische gitaren van Yamaha staan bekend om hun vakmanschap - zelfs de instapmodellen van Yamaha zijn gemaakt van kwaliteits houtwerk zoals Agathis, Indonesisch palissander of Esdoorn. Met dank aan gitaristen zoals Carlos Santana loopt de gitaardivisie van Yamaha voorop in de ontwikkeling en zetten zij de standaard voor gitaarproductie. View All Information

Yamaha elektrische gitaarpakketten

Eerste 12 producten weergegeven:

Yamaha elektrische gitaren

Eerste 84 producten weergegeven:

Over de Yamaha elektrische gitaar

Als een merk wordt Yamaha wereldwijd beschouwd als een teken van kwaliteit muziekinstrumenten. In aanvulling op hun populaire elektrische gitaar, zij vervaardigen een overvloed van andere apparatuur inclusief piano's, PA en live geluid evenals drumsets.

Yamaha elektrische gitaren zijn bekend om hun resonant toon en gewilde ondersteunen. Deze eigenschappen maken hun elektrische gitaar een favoriet van vele vooraanstaande musici over genres. Yamaha gitaren worden veel gebruikt door enkele van de grootste namen in de gitaar, met inbegrip van:

Mike Stern
Hamish Stuart
Reuben
Honderd redenen

Yamaha elektrische gitaar nieuws

Yamahade Tour Custom Sets Make terugkeer op 2017 Summer NAMM

Maken van een langverwachte terugkeer, Yamahavan illustere Tour Custom-Sets zijn geschreven om tegemoet te komen aan de drummer van de werken nodig hebben van een stevig en betrouwbaar werkpaard.... Meer »

Nu Fender Custom Shop aangepaste Shop Eric Clapton Signature Strats

Trots van het beste van weleer door de Eric Clapton handtekening Strat spreekt classic Fender persoonlijkheid aangevuld met een aantal eigenzinnige moderne weetjes.... Meer »

Music Man vrijgeven van nieuwe Cutlass Gitaar met HSS pick-ups

Voortbouwend op het succes van hun inzendingen Cutlass, Music Man nemen een beproefde favoriet en maken het veelzijdiger dan ooit met een extra pick-up.... Meer »