PRS gitaren

Gear4Music.com

Paul Rode Smith gitaren hebben produceert hoogwaardige instrumenten in Stevensville (Maryland) sinds 1985. De missie van het bedrijf onthult hun toewijding aan rijke erfgoed van de gitaar gecombineerd met de meedogenloze achtervolging van nieuwe technologie te verrijken hun instrumenten met compromisloze toon, speelbaarheid en schoonheid. View All Information

Meest populaire PRS gitaren

Eerste 19 producten weergegeven:

PRS gitaren

PRS gitaar had een bescheiden begin, opgebouwd uit one man's amstuks ie.

Nadat zijn eerste gitaar als een uitdaging zijn college muziek professor, ontwikkeld musicus Paul Reed Smith zijn unieke merk van PRS gitaar met decennia van testen, rethinking en opnieuw uitvinden.

Deze indrukwekkende normen van excellentie zijn gebleven, als het bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijke industrie aanwezigheid, door middel van strenge kwaliteitscontrole op elke fase van het proces en de trots en kennis van de ambachtslieden in de workshops. PRS gitaar productie is gebaseerd op een weloverwogen combinatie van geautomatiseerde processen en hand bewerken om te produceren van de hoogste kwaliteit instrumenten.

PRS gitaar nieuws

NAMM 2017: PRS onthullen volledig nieuw gamma "Sonzera versterkers"

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten... Meer »

Gratis cadeaus van PRS gitaren In beperkte tijd aanbod

Koop een PRS gitaar vóór augustus 31 2016 te kwalificeren voor online vouchers rechtstreeks op de website van de fabrikant te gebruiken.... Meer »

PRS gitaren 30e verjaardag

PRS gitaren zijn 30 jaar viert met een speciale website met verhalen uit de geschiedenis van Paul Reed Smith gitaren en uitnodigende kunstenaars en spelers hun ervaringen te delen.... Meer »