Ibanez Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

Als één van de grootste Ibanez verkopers in Groot-Brittannië hebben we honderden Ibanez gitaren op voorraad, waaronder de populaire GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX en de Prestige RG1570. Ibanez produceert ook vele signature en artieste modellen, waaronder de Steve Vai JEM555 en JEM505, de Joe Satriani JS100 en Mick Thomson MTM2. Het bedrijf is bekend voor haar radicale ontwerpen en laklagen, zowel als het maken van een verscheidenheid aan 7-snarige, 8-snarige en semi-akoestische modellen. View All Information

Meest populaire Ibanez-gitaar

Eerste 15 producten weergegeven:

Over Ibanez-gitaar

Hoewel Ibanez gitaren hebben geboekt sinds 1908, het was niet tot de late jaren 1980, dat zij begonnen te vormen van een identiteit voor zichzelf, toen kunstenaars zoals Steve Vai en Frank Zappa begon met behulp van hun instrumenten.

De term 'Superstrat' wordt vaak geassocieerd met Ibanez en beschrijft een Strat-style gitaar die is gewijzigd voor snelle speelstijlen. Met name geassocieerd met Heavy Metal en "shredder" gitaristen, beschikken deze gitaren over slim-profiel nek, toegenomen aantal frets en scherper hoorns.

Ibanez-gitaar nieuws

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30e verjaardag, PSM10 Paul Stanley en Stoneman handtekening gitaren

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up... Meer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 String Fretted en fretloze basgitaar

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,... Meer »

Ibanez Release 3 nieuwe Gitaars ter herdenking van de 25ste verjaardag van Steve Vai van passie en oorlogvoering

Drie zeven String gitaar zijn ingesteld op de klapopslag in spoedig in eerbetoon aan Steve Vai de veelgeprezen album, passie en oorlogvoering... Meer »