Gibson Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

Gibson is ver gekomen sinds het bedrijf meer dan 100 jaar geleden werd opgericht. Oorspronkelijk werden mandolines gemaakt maar nu zijn ze verantwoordelijk voor het op de markt brengen van enkele van de meest iconische elektrische gitaren zoals de Les Paul, de SG,de Flying V en de Explorer . View All Information

Meest populaire Gibson Gitaars

Eerste 17 producten weergegeven:

Gibson Gitaar Informatie

Gibson Gitaren zijn uitgekozen door enkele van 's werelds meest herkenbare muzikanten, waaronder vele top gitaristen zoals Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett en Dave Grohl. Variërend van Jazz tot Heavy Metal en alle genres tussenin, heeft het Gibson geluid talloze bands, muziekscènes en tijdperken van muziek gedefinieerd.

De Les Paul, SG, Flying V en Explorer zijn klassiekers van gitaar ontwerp geworden en ze staan allemaal bekend voor hun diepe, warme, volle geluid en niet te evenaren speelbaarheid.

In de afgelopen jaren met de invoering van de Gibson Robot tuning technologie, Chameleon klank en HEX pick-ups hebben aangetoond dat ze niet alleen een bedrijf zijn met een prestigieuze geschiedenis, maar ook dat het bedrijf steeds vooruit kijkt naar de toekomst.

Gibson Gitaar Nieuws

Gibson vrij horloge Pricier dan een Standard Les Paul Gitaar

Door een samenwerking met de fabrikant van de horloge Raymond Weil, Gibsonvan 'Freelancer' paren extravagantie en muzikaal geïnspireerd ontwerp met verbluffende resultaten bekijken... Meer »

NAMM 2017: Gibson 2017 traditionele, hoge uitvoeringen, S-serie

Onthullen hun nieuwe reeks van zeer betaalbare S-serie, Gibson schotel het vuil op hun 2017 line-up met inbegrip van de traditionele serie, hoge Performance serie en meer.... Meer »

Gear4music zullen worden uitgezet Gibson 2017 bereik

Brengen een levendige splash van kleur, variaties op de klassieke modellen en ongeëvenaarde Toon, Gear4music zijn er trots op voorraad de Gibson 2017 bereik.... Meer »