Elektronische Drumstellen

Elektronische Drumstellen zijn een van onze meest populaire instrumenten op Gear4music. Elektronische drums zijn compact, en kunnen worden gebruikt met Hoofdtelefoons die een stiller alternatief bieden voor drummers die thuis oefenen.

View All Information

Elektronische Drumstel Bestsellers

Eerste 18 producten weergegeven:

Elektronische Drumset informatie

Elektrische drumsets zijn een realistisch alternatief voor akoestische drums, geven gebruikers flexibiliteit, controle en variabele volumeniveau. Elektronische sets kunnen verschillende geluiden worden toegewezen aan een bepaald pad geven drummers bijna onbeperkte mogelijkheden voor vele verschillende drum geluiden.

Voordelen van een elektrische Drumset

De moderne elektronische drumset heeft verschillende voordelen ten opzichte van de conventionele akoestische kit:

  • De elektrische drumset en bekkens kunnen zo veel of zo weinig lawaai produceren als u hen zou willen. Met de toevoeging van koptelefoon, niemand zal kunnen u horen oefen. Dit maakt deze elektrische drumsets nuttig voor mensen die leven in de nabijheid van anderen, of voor professionals op zoek naar de nauwkeurige monitoring koptelefoon kan bieden.

  • Volledige elektrische drumstellen minder ruimte innemen dan een conventionele kit en naar beneden kunnen worden verpakt indien nodig. Dit is perfect voor mensen bezorgd over ruimte thuis, of de gigging muzikant.

  • De meerderheid van elektronische drumsets hebben gebouwd in spelen samen liedjes en metronomen, wat betekent u een voorsprong als het gaat om oefenen.

  • Hebt u controle over wat uw drumset klinkt, waardoor het gemakkelijk is om te spelen in een verscheidenheid van stijlen met slechts een kit. Sommige elektronische verzamelingen laten zelfs u de geluiden bewerken of upload uw eigen!

  • Sommige elektronische drumsets hebben zeer realistische akoestische drumgeluiden. Dit is afhankelijk van uw budget echter zoals duurder kits de neiging om meer realistische geluiden.

Drum nieuws

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

De Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit komt in het meest rendabel van het V-Drum bereik maar zeker niet beknibbelen op de kwaliteit... Meer »

Een Week te gaan tot Roland's "de toekomst opnieuw gedefinieerd"

Met meer dan 30 geplande productreleases, 909 dag belooft te worden een groundbreaking gebeurtenis... Meer »

Gear4music nu kous SJC aangepaste Drums

Gear4music zijn de enige Europese verdeler van de Massachusetts gebaseerd merk SJC aangepaste drums en zijn nu een verscheidenheid van verschillende producten tricotst.... Meer »

Gratis 5 jaar garantie op Roland TD - 30K en TD-30 kV V-Pro drumSets

Roland TD - 30K en TD-30 kV V-Pro drumSets komen nu met een gratis 5 jaar garantie in een beperkte tijdaanbieding (beschikbaar in Groot-Brittannië alleen).... Meer »

Musikmesse 2016: Yamaha start drie nieuwe DTX elektronische drumSets

Introductie van de nieuwe DTX720K, drumSets DTX760K en DTX920K elektronische van Yamaha.... Meer »

Roland invoering van de elektronische drumstel van de TD-11KV-speciale editie

Roland heeft de elektronische drumstel van de TD-11KV-speciale editie toegevoegd aan hun uitgebreide V-Drums lijn.... Meer »