Digitale piano's

Digitale piano's zijn een realistisch alternatief voor de traditionele piano, zowel in de manier waarop zij voelen om te spelen en in het geluid geproduceerd.

View All Information

Meest populaire digitale piano's

Over digitale piano 's

Digitale piano's zijn elektrische muzikale instrumenten die zijn ontworpen als een alternatief voor hun traditionele, akoestische tegenhangers. In tegenstelling tot een akoestische piano's hebben digitale piano's geen snaren, de hamers of de zangbodem. In plaats daarvan gebruiken ze elektronische geluid chips en speakers te emuleren het geluid en het gevoel van een traditionele piano's.

Bij het kopen van een digitale piano, zijn er een aantal dingen om te overwegen. Bijvoorbeeld, het aantal sleutels die de elektrische piano heeft. Een goede digitale piano zal hebben van 88 aanslag gevoelige toetsen , zoals de 8865 digitale piano door Gear4music of de Korg LP-350.

Het niveau van de polyfonie van de digitale piano moet ook worden overwogen. De Casio Privia PX-720 digitale piano heeft een 128-stemmig polyfoon, die gebruikers toestaat om maken uitgebreid gebruik van het demperpedaal en vegen akkoorden te spelen.

Andere factoren van mening of de elektrische piano wordt geleverd met speakers, de geheugencapaciteit, welke pedaal opties die het heeft, als een stand opgenomen is en welke digitale effecten het komt met.

Digitale Piano nieuws

Roland en Karimoku Team opwaarts voor KF-10 Digitale Piano

Internationaal gerenommeerde Japanse meubelfabrikant Karimoku heeft samen met Roland aan het produceren van een piano kijkt elke duim zo kwistig als het klinkt.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: De invoering van de de Nord Stagepiano 3

De vijfde generatie in het Nord Stage Piano serie, deze nieuwe toevoeging aan Nordvan 'Fase' bereik is specifiek gericht op de uitvoeringen op basis-muzikant.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha kondigen Updates voor CLP-bereik

Met een aantal updates spanning over de gehele collectie van CLP-piano's, Yamaha geven hun veelgeprezen CLP-bereik een lang verwachte facelift.... Meer »