DJ Apparatuur

DJ-apparatuur is een breed en afwisselend gebied en onze DJ specialiste weet dat een DJ's apparatuur de sleutel tot succes is voor alle DJs kan zijn. De juiste setup is essentieel bij het bereiken van de perfecte mix. Vandaag, worden DJ's enkele van de werelds grootste muzikanten. Een DJ setup definieert niet alleen hun geluid, maar ook hun prestatie.

View All Information

Meest Populaire DJ Apparatuur

Eerste 27 producten weergegeven:

Over DJ Apparatuur

Of uw DJ setup nu digitaal, vinyl of computer-gebaseerd is, Gear4music.com heeft de beste selectie van DJ Apparatuur - inclusief CD-spelers, MP3 spelers, Draaitafels, Mixers, DJ Software, Geluidskaarten en nog veel meer.

Tegenwoordig, is het makkelijker dan ooit om met DJ'en te beginnen. Gewoon met behulp van een laptop en DJ software zoals Native Instruments Traktor Scratch Pro, kan iedereen beginnen met hun eigen nummers te mixen.

De meer geavanceerde DJ kan kiezen uit onze uitgebreide assortiment van MIDI Controllers, Audio-Interfaces en Samplers als bruikbare productie en optreden middelen.

DJ Apparatuur Nieuws

Numark kondigen de opvolger van NS6 Controller-de NS6II

Voortbouwend op de fundamentele succes en het ontwerp van het controlemechanisme van de NS6, Numark voortbrengen de volgende generatie van DJ-controllers te reikhalzend uit naar DJ's over de hele wereld... Meer »

Pioneer invoering van de gloednieuwe DJM-250MK2 2-kanaals DJ Mixer

Uitgerust met een groot aantal nieuwe functies die bijdragen aan de professionele mogelijkheden mengen, stelt de DJM-250MK2 2-kanaals DJ Mixer een nieuw precedent.... Meer »

Stanton lanceren ST.150 M2, STR.850 M2 en T.92 M2 draaitafels

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.... Meer »