Behringer

Gear4Music.com

Behringer werd in 1989 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Pro-Audio bedrijven in de wereld. View All Information

Populaire Behringer Producten

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Behringer

Behringer is snel gegroeid van een "one-man keuken onderneming" tot een van de meest herkenbare music en pro audio bedrijven in de wereld met een uitgebreide selectie van producten over het aantal audio eisen.

Behringer's filosofie is altijd geweest om te streven naar de nieuwste audio-apparatuur tegen betaalbare prijzen bieden. Behringer's UCA222 USB-interface is een perfect voorbeeld, toestaand gebruikers om verbinding te maken met hun instrumenten, mixers etc... met hun computer zodat opnemen en afspelen.

Behringer's assortiment van waarheid studio reference monitors zijn zeer geprezen door enkele van de meest kritische oren op de planeet bieden eerlijke monitoring, ideaal voor kleine mengen omgevingen.

Met inbegrip van alles, van gitaarversterkers signaal processors, behringer hebben een grote selectie van producten en op Gear4music.com.com we stock een enorme selectie van Behringers assortiment en bieden hen tegen de laagste prijzen online.