Behringer

Gear4Music.comBehringer werd in 1989 opgericht en is sinds uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Pro-Audio bedrijven in de wereld. Behringer's filosofie is om professionele producten aantebieden tegen prijzen die elke muzikant kan veroorloven. In eerste instantie in high-end audio werkt, kan het merk Behringer nu worden gezien in een breed scala aan muziekapparatuur over de hele wereld. Bij Gear4music werken we nauw samen met Behringer om een uitgebreide selectie te bieden van hun audio-apparatuur. Of u nu op zoek bent voor de krachtige audio van Behringer's PA speakersystemen, of een van hun premie Bugera Gitaarversterkers, wij kunnen helpen. Behringer heeft betaalbare oplossingen voor opname en microfoons, MIDI studios, studio controle en live geluid. View All Information

Behringer Bestsellers

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Behringer

Behringer is snel gegroeid van een "one-man keuken onderneming" tot een van de meest herkenbare music en pro audio bedrijven in de wereld met een uitgebreide selectie van producten over het aantal audio eisen.

Behringer's filosofie is altijd geweest om te streven naar de nieuwste audio-apparatuur tegen betaalbare prijzen bieden. Behringer's UCA222 USB-interface is een perfect voorbeeld, toestaand gebruikers om verbinding te maken met hun instrumenten, mixers etc... met hun computer zodat opnemen en afspelen.

Behringer's assortiment van waarheid studio reference monitors zijn zeer geprezen door enkele van de meest kritische oren op de planeet bieden eerlijke monitoring, ideaal voor kleine mengen omgevingen.

Met inbegrip van alles, van gitaarversterkers signaal processors, behringer hebben een grote selectie van producten en op Gear4music.com.com we stock een enorme selectie van Behringers assortiment en bieden hen tegen de laagste prijzen online.

Behringer nieuws

Behringer Compact, drie Octave DeepMind 6 Synth onthullen

Nieuws is voortgekomen uit de Superbooth die Behringer zal de invoering van hun gloednieuwe diepe gedachten 6, een kleinere, meer gecondenseerde versie van zijn grote broer DeepMind 12... Meer »

Behringerde DeepMind 12 Synthesizer binnenkort te worden In voorraad

Aan het einde van februari 2017, Behringerde DeepMind 12 in voorraad aan Gear4music zal worden. Met een aantal spannende functies bereidt de synth te herdefiniëren van muziek.... Meer »

Behringer uw hulp nodig om hun nieuwste Product ontwerpen

Openen van een openbaar forum op Facebook, Behringer zoekt om te maken het product van de droom, catering aan hun klanten wensen.... Meer »