Basgitaar merken

We zijn serieus over Bas gitaar op Gear4music.com, en de beste merken hebben zorgvuldig voor u geselecteerd. Enkele van onze meest populaire bassen op voorraad zijn Ibanez, Yamaha, Warwick en Fender & Squier Bass assortiment.

View All Information

Best verkopende basgitaar

Over basgitaar

Ontwikkelen van de contrabas, is de elektrische basgitaar cruciaal voor elke band line-up. Klassieke modellen zoals de Fender Precision, Epiphone Thunderbird en Rickenbacker 4003 zijn direct herkenbaar.

Of u op zoek bent voor een 4, 5, 6 of zelfs een 8 string bas Hagstrom, kunnen wij u helpen. Met een uitgebreid scala aan instrumenten, inclusiefjunior bassen en Bas gitaar en versterker pakketten, Gear4music.com.com is een bassist van online superstore.

Bas gitaar nieuws

BAAS lanceert de GT-1B Bas effectenprocessor

Kort op de ruimte? Noodzaak van een volledige bibliotheek van tonen aan uw voeten? BAAS nieuwe GT-1B Bass Effects Processor heeft alle bases bedekt.... Meer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 String Fretted en fretloze basgitaar

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,... Meer »

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

In een inspanning voor collaboratief ontwerp, SJC Custom Drums en groen dag Drummer Tre Cool hebben ontworpen een aangepaste drumstel aan band partner Mike Dirnt handtekening bass... Meer »