Audio-Interfaces

Audio-Interfaces zullen uw huis opnamens naar een professioneel niveau brengen. Op Gear4music begrijpen wij hoe belangrijk uw audio kwaliteit is voor uw opnamens - ons gamma van audio-interfaces en geluidskaarten bieden de beste conversie van audio signaal in een hoge kwaliteit digitaal formaat zodat het kan worden gebruikt in een computer.

View All Information

Meest Populaire Audio-Interfaces

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Audio-Interfaces

Hoewel ieder verbinding voldoende macht om goede resultaten te geven heeft, is FireWire bekend om efficiënter met gegevensoverdracht te zijn. Populaire Firewire interfaces omvatten de MOTU Ultralite en de Presonus FireStudio. PCI-kaarten zitten intern binnen een sleuf op het systeembord; Dientengevolge, vereisen verbindingen een break-out vak/kabel.

USB-interfaces zijn doorgaans het meest populair vanwege het feit dat zijn verbinding een universele standaard is.

Audio-Interface Nieuws

PreSonus onthullen Quantum, hun Slickest Interface tot nu toe

Met een indrukwekkend aantal mogelijkheden onder zijn riem, Quantum maximaliseert uw audio's potentieel en brengt u premium graad van kwaliteit in een hartslag... Meer »

Antelope Audio Audio introduceren vlaggenschip Goliath HD Interface

Een nieuw standard voor audio-interfaces, de Goliath HD biedt een scala aan spannende nieuwe features die verbeteren en verfijnen van uw audio voor optimale resultaten... Meer »

Cubase 9 kunstenaar met een UR12 of de UR22 op Gear4music nu

Vanaf vandaag kunt u nu aanschaffen Steinbergvan Cubase 9 kunstenaar met een UR12 of de UR22 voor minder dan de prijs van Cubase 9 kunstenaar vrijstaande productielijn... Meer »