Yamaha akoestische gitaren

Gear4Music.com

Yamaha akoestische gitaren zijn gemaakt met behulp van meer dan 40 jaar ervaring in het maken van gitaren. De Yamaha akoestische gitaar is geprezen voor haar evenwicht tussen de traditionele en de cutting-edge. Gebruikt door Bob Dylan en Jeff Beck, heeft de Yamaha akoestische gitaar bewezen een levensvatbaar alternatief op de akoestische gitaar scène te zijn. View All Information

Yamaha akoestische gitaren

Eerste 43 producten weergegeven:

Yamaha elektro-akoestische gitaar

Eerste 126 producten weergegeven:

Yamaha klassieke gitaren

Eerste 23 producten weergegeven:

Over Yamaha akoestische gitaren

Met een assortiment van zowel shallow-body modellen (APX serie) tot de deep-body CPX serie, biedt Yamaha een assortiment aan dat voor iedereen van toepassing is – beginners zullen de FG serie waarderen voor de professionele functies voor een lage prijs.

Dankzij een lange en nauwe relatie met Yamaha, biedt Gear4music.com het beste advies op een steeds groeiend assortiment van Yamaha akoestische gitaren, koffers en accessoires.

Yamaha gitaar nieuws

Yamaha onthullen MX88 Synthesizer In aanloop naar Superbooth

Met behulp van innovatieve functies die zijn ontworpen als aanvulling op de moderne piano speler, Yamahade MX88 Synth biedt een re beoogde doeleinden design en perfecte functionaliteit.... Meer »

Yamaha YSV-104 eerste stille viool functie SRT Power systeem

Yamahade nieuwste binnenkomst in de wereld van stille violen maakt gebruik van een staat-van-de - art SRT Power System te verbeteren en te maximaliseren uw Toon in een praktijk-omgeving... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha kondigen Updates voor CLP-bereik

Met een aantal updates spanning over de gehele collectie van CLP-piano's, Yamaha geven hun veelgeprezen CLP-bereik een lang verwachte facelift.... Meer »