Martin Akoestische Gitaren

Gear4Music.com

Martin gitaren werd opgericht in 1833 en is nu een van de oudste gitaar fabrikanten vandaag. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van veel ontwerpfuncties en technieken die nu de normen op akoestische gitaar ontwerpen zijn geworden. De klassieke dreadnought gitaar vorm was oorspronkelijk een Martin ontwikkeling zowel als de 14e fret hals gezamenlijke en de X-Frame bracing patroon. View All Information

Meest populaire Martin gitaren

Eerste 24 producten weergegeven:

Over Martin gitaren

Martin gitaren worden gekozen door vele moderne spelers, gevestigd op het merk door het rijke erfgoed. Gespeeld door Johnny Cash en Elvis, zijn huidige Martin ambassadeurs Ed Sheeran en The Gaslight Anthem.

Veel van de huidige ambachtslieden Martin's zijn leden van de familie Martin nu in zijn zesde generatie en overtreft de ' 1 miljoen gitaren gemaakt ' mijlpaal.

'Zorg en geduld' zijn de twee belangrijkste aspecten aan het maken van een geweldige gitaar, zei Frank Henry Martin meer dan 80 jaar geleden. Dat ethos draagt op in de Martin-fabriek in Pennsylvania, waar het bedrijf streven ernaar iedere gitaar de grootste die ze ooit hebben geproduceerd.

Martin gitaar nieuws

Ed Sheeran Signature ' verdelen ' gitaar beschikbaar voor pre-orden

Door een samenwerking met Martin, Sheeran de laatste handtekening model voorzien van illustraties van zijn nieuwste album '÷' en is gebouwd zijn exacte specificaties.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST en DSTG en 0-18 gitaren

Geschreven als de 'goedkoper' alternatieven van Martin op dit jaar Musikmesse, vertonen deze gloednieuwe modellen een verfijnde esthetische en iconische Toon.... Meer »

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »