Klassieke gitaren

De klassieke gitaar, ook bekend als een "Nylon-snarige gitaar" of "Spanish Gitaar", wordt gekenmerkt door zijn kleinere lichaam en met name de snaren - een klassieke gitaar is gespannen met nylon snaren.

View All Information

Meest populaire klassieke gitaren

Eerste 17 producten weergegeven:

Klassieke gitaren

Klassieke gitaren zijn meestal houten carrosserie en nylon string gitaar, ook wel aangeduid als de 'Spaanse gitaar'. In het midden van de negentiende eeuw was de moderne klassieke gitaar die we kennen en liefhebben vandaag gemaakt. De klassieke gitaar heeft een duidelijk geluid dat is heel anders dan stalen tekenreeks gitaren. Populair bij beginners als gevolg van de nylon snaren die gemakkelijker zijn te spelen dan stalen snaren. Hier bij Gear4music voorraad we een uitgebreide verscheidenheid aan klassieke gitaren van ons eigen merk Martin, Taylor en meer.

Classical Guitars News

BAAS lanceert de GT-1B Bas effectenprocessor

Kort op de ruimte? Noodzaak van een volledige bibliotheek van tonen aan uw voeten? BAAS nieuwe GT-1B Bass Effects Processor heeft alle bases bedekt.... Meer »

BAAS lanceert gloednieuwe Katana-Mini-gitaarversterker

De laatste toevoeging aan de illustere bereik van Katana versterkers, de Katana-Mini-gitaarversterker brengt klassieke baas Toon in een draagbare en lichtgewicht ontwerp... Meer »

BAAS lanceert de MD-500 modulatie effect pedaal

Vandaag de tweede pedal release van baas voor Rolandde 'Toekomst herontworpen' campagne, de MD-500 is het nieuwste uitgebreide werkpaard voor de moderne muzikant.... Meer »