Akoestische pedalen & effecten

Akoestische effecten pedalen toevoegen aan een performers setup kan sterk worden vergroot de tonen van een akoestische gitaar.

View All Information

Akoestische effecten beste verkopers

Over akoestische gitaar effecten

Typisch, reverb, zoals de Fishman AFX en vertragingen, als de baas DD-7 op akoestische gitaren een element van ruimte toevoegen aan het geluid kan worden gebruikt.

Looper pedalen zijn vaak begunstigd door solo akoestische gitaristen dus ze laag kunnen verschillende elementen van een lied-Katie Tunstall is beroemd voor het gebruik van de Akai Headrush looper leven.

Merken zoals elektronische TC zijn gespecialiseerd in het maken van pedalen voor akoestische kunstenaars en vocalisten, met hun G-naturel Processor met alle effecten die een gitarist nodig zou kunnen hebben.

Akoestische gitaar nieuws

BAAS lanceert gloednieuwe Katana-Mini-gitaarversterker

De laatste toevoeging aan de illustere bereik van Katana versterkers, de Katana-Mini-gitaarversterker brengt klassieke baas Toon in een draagbare en lichtgewicht ontwerp... Meer »

BAAS lanceert de MD-500 modulatie effect pedaal

Vandaag de tweede pedal release van baas voor Rolandde 'Toekomst herontworpen' campagne, de MD-500 is het nieuwste uitgebreide werkpaard voor de moderne muzikant.... Meer »

BAAS lanceren de baanbrekende RV-500 Reverb pedaal

De meest geavanceerde reverb pedaal vandaan baas tot op heden de RV-500 pedaal belooft een schat aan Toonopties vormgeving en veelzijdigheid van professionele kwaliteit... Meer »