Roland Akoestische Gitaarversterkers

Gear4Music.com

Roland akoestische versterkers worden gebruikt door professionelen over de hele wereld. Door stereo-output met warme, precieze toon te combineren. View All Information

Roland Acoustic gitaarversterkers

Eerste 10 producten weergegeven:

Over Roland Acoustic versterkers

Met overdraagbaarheid in gedachten, de Roland AC-serie zijn relatief klein in grootte, maar bieden hoge output in een chassis dat to last built. Met gratis effecten en een array van akoestische-georiënteerde functies zijn Roland akoestische versterkers een geweldige manier om het beste uit uw geliefde akoestische gitaar.

Met een fantastische kennis van het assortiment, Gear4music is een geweldige plek om te winkelen voor Roland akoestische versterkers.

Roland Gitaar Versterker nieuws

Roland lanceren FA-07 Workstation en SE-02 analoge Synthesizer

De eerste vermeldingen van de synth van de Rolandde 'Toekomst opnieuw gedefinieerd', de FA-07 Workstation en de SE-02 Synthesizer beloven de gebruiker volledige expressie en onboard veelzijdigheid.... Meer »

Toekomst geherdefinieerd: Roland Blues Cube Britse EL84, BOSS MS-3

Het laatste nieuws van Rolandde toekomst opnieuw gedefinieerd, de Blues Cube Britse EL84 gewijzigd en MS-3 Multi effecten Switcher de gitaar Gemeenschap in vlam zetten in afwachting... Meer »

Roland en Karimoku Team opwaarts voor KF-10 Digitale Piano

Internationaal gerenommeerde Japanse meubelfabrikant Karimoku heeft samen met Roland aan het produceren van een piano kijkt elke duim zo kwistig als het klinkt.... Meer »