Akoestische gitaren

Gear4Music.com

Akoestische gitaren zijn begunstigd door muzikanten die hunkeren naar de zuiverheid van Toon en techniek die wordt geleverd met een akoestisch instrument. Het authentieke, onversterkte geluid van een akoestische gitaar transportt subtiliteiten en nuances niet aanwezig bij een andere. View All Information

Akoestische gitaar beste verkopers

Eerste 11 producten weergegeven:

Over akoestische gitaren

De akoestische gitaar heeft eeuwenlang bestaan in vele vormen, maar fundamenteel een akoestische gitaar is een snaarinstrument met een holle lichaam en resonant geluid gat. Akoestische gitaren nemen vandaag, vele verschillende vormen en ontwerp typen aan bepaalde stijlen van muziek.

De akoestische, zoals Yamaha's F310, Dreadnought is waarschijnlijk de meest populaire type akoestische gitaar tot nu toe, dankzij haar compromis tussen grootte en volume. Een akoestische Jumbo is nog steeds groter en is ontworpen om een zeer diepe, resonant toon. Kleinere-bodied modellen of 'Folk' grootte zoals ze ook bekend zijn, zijn populair in volksmuziek en met kleinere spelers.

Op Gear4music.com.com voorraad we alle varianten van de akoestische gitaren, waaronder ¾ kids grootte en een verscheidenheid van akoestische gitaar pakketten tegen lage prijzen.

Akoestische gitaar nieuws

Ed Sheeran Signature ' verdelen ' gitaar beschikbaar voor pre-orden

Door een samenwerking met Martin, Sheeran de laatste handtekening model voorzien van illustraties van zijn nieuwste album '÷' en is gebouwd zijn exacte specificaties.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST en DSTG en 0-18 gitaren

Geschreven als de 'goedkoper' alternatieven van Martin op dit jaar Musikmesse, vertonen deze gloednieuwe modellen een verfijnde esthetische en iconische Toon.... Meer »

Tanglewoodvan Sundance Performance Pro serie op Gear4music

Melding van traditie met moderne fabricagetechnieken, Tanglewoodde Sundance Performance Pro serie bieden de speler unieke Toon met een kenmerkende persoonlijkheid.... Meer »